Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Κάτι ψήνεται




Πω πω…..τι κακίστρο είναι αυτή ρε παιδί μου!

Ευχαρίστως την έλουζα με ένα γιαουρτοσκόρδιον !

Ασε που θα της έκανα και χάρη

με τόσο αγάπη στο σκόρδο που έχει……



267 σχόλια:

  1. megali katina einai
    gia poles sfaliares einai i arkouda.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala, den drepetai pou vlepei ton eafto ths sthn tv? poly poly megali katina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kai diakosmitria eee...??? Lete na einai...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαντάζεται κανείς να τήν είχε ΠΕΘΕΡΑ αυτή την μαλάκω...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς με την συμπεριφορά της έβλαψε μόνο τον εαυτό της. Καλά, δεν υπήρχε κανείς δικός της να την συμβουλεύσει ώστε να μην εκτεθεί τόσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδιά αν είναι δυνατόν. Αυτή πάει μόνο και μόνο για τα λεφτά. Έίναι δυνατόν εχθές να στο τραπέζι που τους έκανε ή γυνάικα να έβαλε μόνο 6 και προχθές 3? πάει καλά? είχε και στο χωριό της τέτοια φαγητά? αν και το καλούπι της φέρνει σε ποντιακή καταγωγή γιατι μόνο αυτες είναι κοντες χοντρες και γεμάτες κακια. Δεν την μπορώ καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι χοντρες ετσι ειναι... επειδη δεν ειχαν ποτε στη ζωη τους οργασμο, το ριχνουν στο φαι και μετα επειδη δεν τους ικανοποιει ουτε αυτο δεν ξερουν που να ξεσπασουν. Συμφωνω οτι πρεπει να ειναι ποντιακης καταγωγης. Οντως αυτες ειναι μονο ετσι. Και οι αλλες κοπελες ειναι χοντρες αλλα τετεια κακια δεν εχουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. na deite pou simera tha valei 3 toso skrofa einai. na fugei na fugei na fugei...ksouuuuu....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι ηλιθια ειναι το βοδι....καταστρεφει το παιχνιδι......σηκω φυγε μωρη βλαμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά όχι τοπικιστικά σχόλια... Δεν είμαι πόντιος οπότε δεν το λέω γιατι ενοχλούμαι. Είμαι βέβαιος όμως, για να μην πώ απόλυτα πεπεισμένος πως η συγκεκριμένη διακοσμήτρια (Φακλάνα)και πόντια να μην ήταν τα ίδια θα έκανε... Είναι θέμα καθαρα σεξουαλικής ανεπάρκειας, σαδομαζοχιστικού πάθους και συνδρόμου μαλακίας οπου υποφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρατα απο Μικρά Ασια.
    Ετσι ειπαν.
    Αλλα πιστευω πως δεν εχει αυτό καμιά σχέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με λιγο πιο κομψο τροπο δεν μπορουσε να εκφρασει ολη αυτη την κακια η " κυρια ' Βουλα ? Ενταξει αντιπαθει την Μαρια την ξανθια αλλα την βλεπει και ο κοσμος στην τηλεοραση . Εχει παντοτε ενα κακο λογο για ολους . Δεν μου αρεσει που το παιζει εξυπνη & παντογνωστρια . Προσωπικα το μισω . Χτες η συμπαθεστατη Τινα για παραδειγμα μαγειρεψε τοσο ωραια φαγητα με αριστη διακοσμηση ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ και ηταν εξαιρετικη οικοδεσποινα και τις εβαλε 6 . Ντροπη . Το αριστο φαγητο για την Βουλα πως ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε κόψτε τα για τους Πόντιους μη σας πάρει και σας σηκώσει .ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ !!!ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!!ΚΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΑΥΤΗ Η ΒΟΘΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑ !!! ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! ΟΘΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α!!!και να πώ οτι οι Πόντιοι δεν παίρνουν μέρος σε τηλεπαιχνίδια ....Έτσι να μάθετε ....Άν βλέπατε λίγο πιο προσεκτικά αυτή η Βούλα ,η ξενέρωτη είναι από την Μ.Ασία .Ξεχωρίστε λίγο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. η χοντρη η παλιοπατσαβουρα, η φακλανα, η φαλαινα, η αγαμητη, η ανοργασμικη, η κακιστρω, η κομπλεξαρα ΒΟΥΛΑ.............Ειναι υποχρεωτικο να αρεσουν σε ολους τα φαγητα της? εμενα μου αρεσει το σκορδο, αλλα τους φλομωσε τους ανθρωπους........ Και απο τροπους????????????????????ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΗΣ........... Η ΠΑΛΙΟΧΟΤΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΝΑ REALITY ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ REALITY Ε ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...!!! ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ (ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απάντηση στον Ανώνυμο που είπε/έγραψε τήν Πέμπτη, Απρίλιος 23, 2009 3:45:00 μμ

    ΕΣΥ... ΟΘΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδιά, η Βούλα είναι απλά άξεστη. Δεν φταίει ο τόπος καταγωγής της - όποιος κι αν είναι αυτός - ούτε το ότι έχει κάποια κιλά παραπάνω. Και πιο αδύνατη να ήταν, πιστεύω ότι θα συμπεριφερ'οταν το ίδιο ανταγωνιστικά.Δεν σας φταίνε οι υπέρβαροι και είναι άδικα τα οποιαδήποτε σχόλια που έχουν σχέση με το βάρος γενικότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΤΙ ΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΙΑ ΛΙΓΟ.ΕΓΩ ΠΕΘΑΝΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ(ΠΟΥ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΜΕ ΡΥΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΟΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ)ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΑΞΕ ΣΤΟ ΒΥΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. na faei skata afou den tis aresei tipota, i malakismeni,mesa stin eirwneia k tin koroidia...
    ta exei dei ta moutra tis ston kathrefti???
    paliopatsavoura...
    aaaaax,ta eipa k ksalafrwsa...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata , na faei skata ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Epitelous afti i fokia ola ta fagita twn allon ta kakoharaktirizei alla opou paei trwei ton abako!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΑΛΙΟ ΧΑΒΟΥΖΑ ΣΑΒΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.
    ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ.ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΑΡΙΑ.ΤΙ ΑΞΕΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ............
    ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΝΥΦΗ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΓΕΝΗΣ ΜΕ ΚΑΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΓΩΙΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι απαράδεκτη. Δεν είδα τι μεγείρεψε αυτή αλλά δεν την αντέχω με τον τρόπο που μιλάει για τους συμπαίκτες της. Τους υποτιμά με τρόπο απαράδεκτο. Πολύ το παίζει η κυρία και μάλλον όχι από ουσία αλλά από κακία. ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο κομλεξικος άνθρωπος δεν αλλάζει με τίποτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. καταρχην για να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους,οι χοντροι δεν εχουν γονιδιο κακιας ή κομπλεξ ή ανοργασμικοτητας,οπως ειπε καποιος παραπανω.Αυτη η γυναικα μπορει απλα να ειναι κακια,κακομαθημενη,φαντασμενη και επειδη δεν της δινει κανεις σημασια,κανει οτι μπορει για να προκαλεσει κι απο οτι φαινεται-τα καταφερε η στριγγλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σήμερα είπε οτι δεν αντέχει τη σκόνη και πρόσέβαλε την Μαρία.Τόση βρωμιά μέσα της πως την αντέχει?
    Natasa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η (κυρία) ξερόλα θα έπρεπε να ξέρει οτι οι Σμυρνιές και καλες μαγείρισσες είναι και ψυχούλες.Αυτή δεν είναι τίποτα απ' τα δύο!!! Ευαγγελία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η κουραδομηχανή η Βούλα να φύγει έξω από το παιχνίδι!! Χέζει σκελίδες σκόρδου με τόσο σκόρδο που τρώει!! Άαε που σήμερα τον χαλβά τον γονάτησε! Δίφυλλη ντουλάπα η παλιοχοντρέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μωρί αρκούδα! Δεν σου φταίει που είσαι χοντρή, σου φταίει που είσαι κακίστρο. Χοντρή είμαι και εγώ αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον ευατό μου στη θέση σου. Μάλλον στην αντίθετη πλευρά όλο καλοσύνη και ένα καλό λόγο για τον άλλον που κάνει τόσα για αυτή τη βραδιά. Άντε κρύψου να μη φαίνεσαι.
    Και τη διακοσμίτρια είσαι εσύ με όλο εκείνο το ανακάτεμα μέσα στο σπίτι σου? Σιγά και το ωραίο σπίτι σου που το βάζεις σε αντιπαράθεση με της Μαρίας της μελαχρινής που εσύ αν το είχες θα ντρεπόσουνα και θα είχες φύγει από τη Δευτέρα. ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ και αλοίμονο αν σου μοιάζει η κόρη σου. Θα στην επίστρέψει ο γαμπρός αν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μωρί αρκούδα! Δεν σου φταίει που είσαι χοντρή, σου φταίει που είσαι κακίστρο. Χοντρή είμαι και εγώ αλλά δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον ευατό μου στη θέση σου. Μάλλον στην αντίθετη πλευρά όλο καλοσύνη και ένα καλό λόγο για τον άλλον που κάνει τόσα για αυτή τη βραδιά. Άντε κρύψου να μη φαίνεσαι.
    Και τι διακοσμίτρια είσαι εσύ με όλο εκείνο το ανακάτεμα μέσα στο σπίτι σου? Σιγά και το ωραίο σπίτι σου που το βάζεις σε αντιπαράθεση με της Μαρίας της μελαχρινής που εσύ αν το είχες θα ντρεπόσουνα και θα είχες φύγει από τη Δευτέρα. ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΟΥ και αλοίμονο αν σου μοιάζει η κόρη σου. Θα στην επίστρέψει ο γαμπρός αν υπάρχει.

    Συγνώμην που το ξανστέλνω.Από τη βιασύνη μου έκανα δύο ορθογραφικά λάθη και τα διόρθωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αλοίμονό σου κυρά μου αν και τόσο χρονών που είσαι να έχεις τόσο κακία μέσα σου για τους άλλους και τι παράδειγμα δίνεις στα παιδιά σου... εσύ που τα ξέρεις όλα και είσαι άφταστη και παστρικιά όπως επιδεικνύεις τον ευατό σου και προσβάλλεις τους άλλους έτσι.... εσύ δεν ξέρεις τελικά τίποτα πέρα από την μύτη σου... και δεν είναι είσαι άνθρωπος αν δεν βλέπεις τον άλλον με αγάπη... σίγουρα έτσι θα είσαι και στη ζωή σου με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι... αξιολύπητη είσαι κυρά μου για τό δηλητήριο που έχεις μέσα στη ψυχή σου και το κόμπλεξ... και όπως είπε και η άλλη κυρία από την γερμανία, η αληθεια να λέγεται αλλά να λέγεται με τέτοιο τρόπο που να μην προσβάλλουμε τον άλλον... κακομοίρα μου γιατί μόνο κακομοίρα και μικρόψυχη είσαι... και στο κατω κάτω ένα παιχνίδι είναι ... διασκεδασέ το!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Παιδιά ηρεμήστε. Ένα παιχνίδι είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Απάντηση στον ανώνυμο που έγραψε στις 24 Απριλίου ¨6:51:00


    ΡΕ ΒΟΥΛΩΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. συγνώμη...μια ερώτηση.... ΑΥΤΗ εχει και αντρά? πλάκα μου κανετε? πειτε μου οτι ειναι χωρισμενη...πειτε το μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΩΡΗ ΒΟΙΔΑΚΛΑ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΨΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ. ΕΣΥ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΡΙΝΤΖΩ ΚΑΙ Β Ο Ι Δ Α Κ Λ Α!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙ ΗΛΙΘΙΑ????? ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. η γυναικα απο τη Γερμανια εχει κανενα site να γραψω? ήταν απιστευτα τα φαγητα που εφτιαξε, ηταν φανταστικη οικοδεσποινα και ήταν και η καλύτερη που εχει βγει μέχρι τώρα. Τίνα την λένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΚΟΡΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΤΗΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ Μ*.....Ι ΤΗΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑ......ΤΗ..... ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. μωρε αυτη ξέρει γιατι τα βρίσκει όλα χαλια και μονο αυτη ξέρει να μαγειρευει σωστα. Ελπίζει σε μια μελλοντική εκπομπη που θα της δώσουν γι αυτό!!! φυσικα μονο το Star θα την εδινε εκπομπη...το μοναδικο αυτο σουργελοκάναλο με τους σουργελοδημοσιογράφους του που πιστεύουν οτι δουλεύουν κιολας και το καλύτερο...ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για τις βλακειες που λένε και εμεις καθομαστε και πεινάμε περιμένοντας να βρεθεί καποιος εργοδότης να μας προσλάβει!!! τα είπα και ξεθύμανα!!! αί σιχτιρ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ρε σεις είστε και πολύ ρατσιστές! Δεν παίζει ρόλο το πάχος του ανθρώπου ή η καταγωγή του.Απλά από μόνη της είναι κακιά και στάζει χολή.Και όλοι εσείς που βρίζετε πολύ βαριά δεν σώζετε την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. nai kala... exeis gnorisei ponties 50ares...? asxeta me auti ti skrofa pou einai apo opou einai, oi ponties einai... a pa pa!!! gia na mi miliso gia tous pontious antres...oi poio grigoroi ston kosmo, poio grigoroi kai apo tin taxutita tou fotos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ενα εχω να πω για την κα. Βουλα, πως οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια, ποτε δεν εχω ξανανιωσει τοση κακια απο ανθρωπο διοτι δεν κανω παρεα με τοσο ανοργασμικα και κομπλεξικα ατομα και της αφειερωνω ενα λαϊκο ασμα.
    Βρε αι και γραμμη σου.
    Η Μαρια η μελαχρινη αυτοπρωσοπος:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Τι χοντρή και διάφορα που ακούγονται ρε παιδιά… Γιατί είναι χοντρή η κυρία Βούλα…???
    Συγνώμη, αλλα προφανώς δεν ξέρετε οτι οταν κάποιος ζυγίζει 100 κιλα στην γή, στόν Άρη είναι μόνο 25 κιλά. Αρα δεν είναι χοντρή η γυναίκα, απλά βρίσκεται σε λάθος πλανήτη…!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. δεν ειναι θέμα παχους αλλα θέμα χαρακτήρα. και καλος χαρακτήρας ειναι αυτος που κανει σεξ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Απάντηση στον Ανώνυμο που έγραψε την Παρασκευή, Απρίλιος 24, 2009 11:58:00 πμ
    Ανώνυμη μάλλον… Πόντιο / Πόντια μάλλον … που επιμένει να πληκτρολογεί το Θ αντί για Υ…!!! Ξέρω το πληκρολόγιο φταίει…
    Λοιπόν αγαπητέ / αγαπητή μαλλον… ( Θυληκού γένους η πέφτω έξω…???)
    Που μας αποκάλεσες ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ, ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΑ, κλπ
    Θα ζητήσω εκ μέρους σου συγνώμη, για όλα όσα μας είπες… από όλους όσους έγραψαν εδώ, τηρώντας τον κώδικα ευγένιας & δεοντολογίας.
    ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ…!!! Αλλά μου έβαλες καλή ιδέα…
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. χαχαχαχα εγω πρωτοεβαλα μεγαλο ντεκολτε στην Ελληνικη τηλεοραση!!! θα κανω μοδα παλι η ατιμη!!!! φτου μου!!!

    Η Μαρια η μελαχρινη και παλι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. \________ _
    ,-------'-'
    (_)) ... να τι χρειάζεται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΓΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙΝΗ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ...Η ΣΝΟΜΠΑΡΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μπα δευτερη βγηκε γιατι ηταν τυχερη και μαγιρεψε την πρωτη μερα, δεν τη γνωριζαμε ακομα, μετα εβγαλε την χολη της φυσικα....
    Η Μαρια η μελαχρινη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Είσαι ηλίθιος; Ε; Σε ξαναρωτάω.Είσαι ηλίθιος;Αι φύγε από εδώ στριμμένο άντερο μη τα πάρω στο κρανίο .Δεν θα μου πείς εσύ τι να κάνω!Στο κάτω κάτω είσαι και άσχετος επειδή αν το έχεις προσέξει εδώ βρίζουν και χειρότερα και αυτά που λέω εγώ δεν είναι τίποτα μπροστά σσε αυτά που λένε οι άλλοι.Και ξέρεις κάτι; Τι σε νοιάζει τι είμαι ;ΑΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΑ !!!!!ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ , ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΜΑΙ !!!!!!



    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ Κ.ΑΝΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΙΣ 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1:30:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Απαράδεκτη και κομπλεξική... Φυσικά και δεν είναι θέμα πάχους ή καταγωγής! Ενώ η Τίνα, πέρα από εξαιρετική οικοδέσποινα και μαγείρισσα έχει πάντα ένα καλό λόγο για όλα. Ελπίζω να κερδίσει...
    Επίσης ελπίζω να ψάξει η αντιπαθέστατη λίγο τα σχόλια στο διαδίκτυο για να δει πόσο τη μίσησε το τηλεοπτικό κοινό και αυτή και τις ανεξάντλητες κατινιές της (είναι δυνατόν να έγραψε στον καθρέφτη της κοπέλας το όνομά της για να αποδείξει ότι είχε σκόνη; Πόσο μικροπρεπής μπορεί να είναι ένας άνθρωπος;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. εγώ θα έλεγα για την ηλικία της καλή και η μαλακία της........... ΝΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. στο μ...ι της που σιγουρα εχει πιασει νυχτεριδες κ αραχνες που να βρεθει καποιος να γραψει???
    εκτος του οτι ειναι χοντρη κωλογρια και κακασχημη ειναι κ κωλοχαρακτηρας...
    αυτην την πατσαβουρα ουτε ο υπνος δεν θα την παιρνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ena tha pw k telos me tin patsavoura :
    ΕΙΣΑΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΗ ΜΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Είδατε πώς ξίνισε που κέρδισε η Τίνα; Και έλεγε η απαράδεκτη ότι η Τίνα δεν ξέρει να μαγειρεύει... Επειδή η Τίνα δεν τα έπνιγε όλα στο σκόρδο και είχε πιο classy κουζίνα, έφαγε τα λυσσακά της. Ουστ οι μικρόψυχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. πολυ το ευχαριστηθηκα που νικησε η τινα ! καλα να παθει η ΣΚΑΤΟΓΡΙΑ ... ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΗΣ ... ΟΥΞΟΥ βρομιαρα που θες και καθαριοτητα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΣΑΠΙΟ μας το βγαλε το φαγητο....μας κοπηκε η ορεξη...νομιζει πως καποια ειναι η κοτα και ξερει να κρινει gourmet φαγητα Η Σ Κ Α Τ Ο Φ Α Τ Σ Α .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ρε παιδιά την άλλη εβδομάδα δεν έχει κανέναν αστείο . Θα έπρεπε να μπαίνει κάθε εβδομάδα η Βούλα να γελάμε όταν κάνει ξινό το πρόσωπό της!!!! Εντάξει το φαγητό ήταν καλό απλά ήταν πολύ ...... ;) Είχε φάση όταν ξίνισε όταν έχασε !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Η Τινα ηταν η καλυτερη!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΥΛΑ δεν μπορω να καταλαβω πως ενας ανθρωπος μπορει να εχει τοση ΚΑΚΙΑ μεσα του ... πρωτη φορα στη ζωη μου το βλεπω αυτο και μου κανει μεγαλη εντυπωση.... θα πρεπει να τις μαθουνε τι θα πει ευγενεια και καποιους τροπους συμπεριφορας ...ειναι και γκοτζαμ γυναικα ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ ....... Ν Τ Ρ Ο Π Η ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Μου αρέσει που έκανε την καθαρή και όταν της έπαισε το τυρί στο πάτωμα το ξεπέρασε,,, και το έβαλε στην παστουρμαδόπιτα μπλιάχ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ναι έβαλε στους καλεσμένους τους το τυρί απο το πάτωμα αλλά την πείραξε η σκονίτσα της Μαρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Η γυναίκα απλά χρειάζεται ψυχίατρο. Είναι ένα ανασφαλές άτομο (κοινώς κομπλεξικό) και κατα βάθος τη λυπάμαι (sorry) γιατί πρέπει να είναι πολύ δυστυχισμένη εκτός απο όλα τα άλλα που γραφτηκαν πιο πάνω και συμφωνώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. tin peirazei leei i vrwmia...
    TIN VRWMIA STIN PSIXI TIS den tin vlepei i skrofa ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. αυτή η επιμονή της για το ατζέμ πιλάφι μεκανε να σκάσω, το ατζεμ πιλάφι ήταν αυτο που μαγείρεψε η μελαχροινή μαρία, αυτές οι αηδίες που έλεγε γι ασυκωτάκια αρνίσια που υπάρχουν σε όλους τους τσελεμεντέδες παγκοσμίως κιόλας, ας μας πει που τους βρήκε. Ηλίθια ξερόλα , μικρασιάτικη - πολιτικη είναι και η δικιά μου καταγωγή, αυτη τη συνταγη που επέμενες κιόλας που τη βρήκες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Παιδιά μην ξεφεύγετε από το θέμα. Η γυναίκα χάλασε όλο το κλίμα, δημιούργησε εντάσεις χωρίς λόγο,είναι κομπλεξική. Το βλέμμα της την ώρα που έλεγε ο Σαράντος ότι νικήτρια είναι η Τίνα δε θα το ξεχάσω κι ελπίζω να μην το ξαναδώ. Κανονικά έπρεπε η παραγωγή να τη βγάλει από το παιχνίδι μόνο και μόνο για τη βαθμολογία που έβαλε στη Μαρία.
    Προσωπική μου γνώμη την κριτική και τη βαθμολογία να την κάνουν σεφ και διακοσμητές. Γιατί παραλίγο να έβγαινε πρώτη η στρίγγλα. Δεν είναι ούτε θέμα πάχους ούτε και καταγωγής. Είναι καθαρά θέμα παιδείας. Άμα δε σου περισσεύει καλός λόγος, τέλειωσε. Δεν ξέρω αν την ακούσατε που είπε ότι θέλει να ανοίξει και ταβέρνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. καλα αν επαιρνε αυτη τα λεφτα θα τρελαινομουν....για τον πουτσο πολυ κακιασμενη γυναικα.....ολα της εφταιγαν!!!!αυτη χρειαζεται ενα χερακι ξυλο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Το τσόλι, το παλιοφούστανο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εναν καλο λογο δεν ειπε! Οταν την ρωτουσαν για τα φαγητα των αλλων ελεγε "Ε,ενταξει,ενα απλο ταδε ηταν"...Μα καλα δεν ντρεπεται που εδειξε τον χαρακτηρα της και ειναι τοσο κακια;Και στο τελευταιο επεισοδιο την ειπε και στην Τινα οτι ειναι ψευτικη.Επειδη ειναι τοσο κακια που δεν μπορουσε να πιστεψει οτι καποιος μπορει να ειναι καλος και ευγενικος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Εγώ δεν μπορώ με ποιά λογική έβαλε 3 στη Μαρία και 6 στο Σαράντο!Αφού κι ο ίδιος το παραδέχτηκε ότι η Μαρία ήταν καλύτερή του.
    Πάντως ήταν για κλωτσιές η στρίγγλα. Κι αυτή η μανία με το σκόρδο. Αηδία πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. να την έχεις αυτήν πεθερα , ούτε ψύλλος στον κόρφο σου ,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Μαρία (σούπερ σέξυ μελαχρινή),

    Φταις κι εσύ, που την άφησες να σε προσβάλει τόσο ελεεινά! Για το φαί ας λέει ό,τι θέλει. Αλλά το σπίτι του άλλου είναι ιερό και δεν έχει το δικαίωμα να μιλά τόσο προσβλητικά για αυτό. Εγώ αν μου έλεγε για το σπίτι μου τέτοιες κουβέντες στο δικό της δε θα προλάβαινε να πάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Λυπάμαι αυτούς που ζουν μαζί της.
    Σκέψου να την έχεις μάνα,
    σύζυγο(Βαγγελίστρα μου)!
    Ο τρόμος στο δρόμο, του σκόρδου της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Το να έχεις αξιοπρέπεια ,ηθική και ευγένεια είναι το καλύτερο για έναν άνθρωπο.Λυπάμαι που μπήκε αυτή η γυναίκα στην ομάδα μας γιατί μπήκε για να κερδίσει και οχι για να παίξει.Δεν κόλλαγε πουθενά μα μας.Λυπάμαι που την γνώρισα θα προσπαθήσω να τη ξεχάσω.
    (ΜΑΡΙΑ Η ΞΑΝΘΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Καλά τους τα είπε η Μαρία η ξανθιά στο κους-κους,
    δεν έβγαλε κακία -που θα μπορούσε να το κάνει-και σαν σωστή κυρία σχολίασε...προς παραδειγματισμό μερικών μερικών...ονόματα δεν λέμε... και έδειξε το επίπεδό της σαν άνθρωπος...
    ήταν πολύ πολύ αδικημένη...λάθος.
    Λίτσα....αυτοπρόσωπως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. paidia h boula einai apala malakkistiri suxoreste thn !!!!!!!!!!!!!!!!!
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    maria for ever !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3an8ia fisika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΤΙΝΑ...ΤΟ ΑΞΙΖΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΓΕΙΡΗΣΑ....ΑΛΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΠΟΥ Η ΜΑΡΙΑ Η ΞΑΝΘΙΑ ΒΓΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ...ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΝΑ...ΤΟ ΖΩΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Μαρλια (γλυκιά ξανθιά),

    Όπως είπα και στην άλλη Μαρία, το να μιλήσει για το φαγητό (αν και δε δικαιούται να σε ειρωνεύεται για το μη ελαφρύ φαγητό σου τη στιγμή που πιο βαρύ και παχυντικό από το δικό της δεν υπάρχει!) δεκτόν απόλυτα. Αλλά το να μιλάει επί προσωπικού -για το βάρος, τον χαρακτήρα και το σπίτι σου κυρίως και μάλιστα ειρωνικότατα- είναι απόλυτα απαράδεκτο, αισχρό και υβριστικότατο. Και εκτός από εσένα γλυκιά μου Μαρία, προσβάλλει βάναυσα και όλους τους Μικρασιάτες, οι οποίοι ουδεμία σχέση έχουμε με το ον αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Σε ποιες αναφέρεσαι και τις αποκαλείς ηλίθιες ?'ή γενικά το λές γιατί δεν εχεις επιχειρήματα να υπερασπιστείς την αγένεια και την κομπλεξική συμπεριφορά της.... Βούλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Στο επεοσοδιο της Πέμπτης είπες οτι οι κυριουλες ήρθαν με αδεια χέρια ,εχεις δίκιο ,έπρεπε να σου φέρουν αποένα ποντίκι τέτοιο φίδι κολοβό που είσαι ,ξερόλα Βούλα
    Φίλιππας με αγάπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Bούλα,σε παρακαλώ πες μου,μόνο σε μένα έλα δεν θα το πω πουθενα!!!!!σε κανέναν στ'όρκίζομαι...εκτος από το τυρί που μαζεψες από κάτω και το έβαλες στη πίτα τί άλλο φάγανε από το πάτωμα???????????έλα πες μου...
    μία θαυμάστρια σου...έσενα και του σκόρδου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Έχει κόμπλεξ, νομίζει ότι τα ξέρει όλα και κρίμα που τους χάλασε την παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ Η ΒΡΟΜΙΑΡΑ ΤΟ ΤΥΡΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΑΝΗΚΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΊ'ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. να ξέρες και την έννοια της λέξεως ανάρτηση ...καλά θα ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. TreloKouneliRules με το συμπάθιο κιόλας, αλλά έχεις χάσει επεισόδια. 5 για την ακρίβεια και ότι κι αν σου πούμε για την εν λόγω "κυρία" είναι πολύ λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. TreloKouneli Rules,
    ήταν παίχτρια την προηγούμενη εβδομάδα στο
    "κάτι ψήνεται" του ALPHA.
    Η κακία της όμως θα μας μείνει αξέχαστη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Η κακία δεν έχει ούτε φύλο, ούτε φυλή. Δεν ξέρει να μαγειρεύει, δεν έπρεπε να της επιτρέψουν να χρησιμοποιήσει το τυρί που έπεσε στο πάτωμα –φαντάζεστε τι θα έγινε όταν οι άλλοι θα είδαν την εκπομπή; Νομίζω οι επιλογές της παράγωγης θα έπρεπε να είναι πιο προσεγμένες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Λοιπόν, για να λέμε και του στραβού το δίκαιο:η Βούλα ως διαγωνιζόμενη δεν άξιζε 26 βαθμούς, βαθμολογία που μέχρι στιγής δεν είχε πάρει ούτε ο χειρότερος παίκτης. Και μάλιστα όταν και κατά τα λεγόμενα της Μαρίας (αν όντως η ίδια άφησε σαχόλιο) την πρώτη μέρα δεν είχαν οι συμπαίκτες της καταλάβει το χαρακτήρα της! Απαράδεκτο, λοιπόν, ξανθιά Μαρία, το 6άρι σου και ακόμα πιο απαράδεκτη η βαθμολογία του Σαράντου που πήγαινε και ξερόγλυφε όλα τα πιάτα και μετά ξύνιζε στη βαθμολογία! Όλοι απαράδεκτοι ήσασταν, ελπίζουμε να μη ξαναδούμε ποτέ παίκτες σαν της εβδομάδος που πέρασε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Μη μας τρελαίνεις ρε φίλε τώρα! Το 3άρι που έβαλε η Βούλα στη Μαρία τι ήταν δηλαδή? Παραδεκτό? Η κυρία βγήκε δεύτερη με τους 26 βαθμούς ενώ η Μαρία τελευταία με τον όντως απαράδεκτο Σαράντο. Για μένα η Βούλα έπρεπε να πάρει για τη μαγειρική της 0 (μόνο και μόνο επειδή πήρε το τυρί από το πάτωμα και το έβαλε στο φαγητό και εξέφρασε συγχρόνως και την επιθυμία της να ανοίξει ταβέρνα - φαντάσου τι θα σερβίρει στους ατυχείς πελάτες), για τη φιλοξενία της 5 και για τη συμπεριφορά της -100 (και πολύ της είναι).
    Η Μαρία (η ξανθιά) έδειξε ότι είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, χαμηλών τόνων, και σίγουρα άξιζε καλύτερη βαθμολογία. Προσωπική μου άποψη πάντα.
    Για την Τίνα δεν έχω να πω τίποτα, τα είπαμε ήδη πιο πάνω.
    Και θα συμφωνήσω με τον κηπουρό, η παραγωγή πρέπει να είναι πιο προσεκτική στις επιλογές της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Βέβαια και η Μαρία άξιζε καλύτερη βαθμολογία. Μα σου λέω όλοι ήταν απαράδεκτη. Και η πρώτη που άρχισε τις αναξιοπρέπειες και τα καραγκιοζιλίκια ήταν η Μαρία η ξανθιά, που έκανε ότι δεν της άρεσε το φαγητό. Όσο για τους χαμηλούς τόνους... άστα, ας μη πω τίποτα! Η Τίνα μόνο φάνηκε υγιής και υπέροχος άνθρωπος! Για την Τίνα συμφωνώ και επαυξάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Βούλα: φαγητό 10, συμπεριφορά 0
    Μαρία: φαγητό 8, συμπεριφορά 2
    Τίνα: φαγητό 9, συμπεριφορά 10
    Μαρία: φαγητό 5, συμπεριφορά 6
    Σαράντος: φαγητό 5, συμπεριφορά 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Εσείς πώς θα τους βαθμολογούσατε?
    (Κουβέντα να γίνεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ E-MAIL ΤΗΣ ΤΙΝΑ ???
    ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΕΡΟΧΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Η Βούλα έχει όντως άντρα γι αυτούς που ρωτάνε και συχνά παίζουν σκάκι μαζί (απ' ότι έδειξε στην εκπομπή). Ο καημένος...
    Το χάρηκα πάρα πολύ όταν έχασε και ξίνισε τα μούτρα. Λες και θα πλούτιζε με 1.500 ευρώ.
    Αλλά το να μιλάει για βαθμούς και να κρίνει άσημα το φαγητό μπροστά στους υπόλοιπους παίκτες και ειδικά στον οικοδεσπότη, ήταν κάτι απαράδεκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Η Βουλα ειναι τρελα κακιασμενη και χαλασε ολη την παρεα με την κακια της.Χαιρομαι πολυ που δεν κερδισε το μπαζο!Η Τινα ηταν υπεροχη και το αξιζε να κερδισει,οχι μονο για το φαγητο αλλα και για την ομορφια και τη φιλοξενια της!Οσο για τη Μαρια τη μελαχρινη,στην αρχη τη λυπηθηκα,αλλα στην τελικη,ενω μαγειρεψε απαισια,εβαλε πολυ χαμηλους βαθμους στους υπολοιπους και οταν κερδισε η Τινα ειπε οτι ηταν πολλες φαμφαρες και ενα ωραιο σπιτι...Δεν κοιτας τα μουτρα σου μωρη ασχετη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Παιδια μη κουράζεστε ...φτιαχτό είναι ...κέρδισε η γερμανίδα γιατι το ήθελε η παραγωγή όχι γιατί το έξιζε...μη ξεχνάτε τον ΑΛΦΑ τον έχουν πάρει γερμανοί τώρα...δικιά τους είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. mou kanei entiposi pou asxoliste toso polu me tin axaraktiristi. polu megali eksia peire. ksekoliste........
    pame parakato!!!!!
    y.g. kai den nomizo oti to paixnidi einai ftiaxto...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Εμένα -συγχωρέστε με!!!!!- αλλά βλέποντας σήμερα (το υπερατονότατο και αγευστότατο) παιχνίδι μου έλλειψε η κυρία Βούλα!!!! Βουλίτσα μου, πού είσαι, τί να κάνεις τώρα!:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΧΑΛΙΑ.

    ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Άσ' τους ρε Βούλα, κορίτσι μου να λένε! Απ΄τη ζήλια τους τα λένε! Είσαι εξαιρετική μαγείρισσα και ντόμπρος και φιλαλήθης άνθρωπος! Ρίξ΄ τους όλους μια κλανιά - την Τίνα μια κουφή, μιας που νο θόρυβο αυτή στην τουαλέτα! Έτσι θα την τιμωρήσεις κι όλας μιας που οι πιο κουφές είναι κι οι πιο φαρμακερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Καλά είπαμε να λέμε και καμιά χαζομάρα να περνάει η ώρα. Αλλά φτιαχτό το παιχνίδι για να κερδίσει η Γερμανίδα? Πολλά έργα βλέπεις αγαπητέ/ή.
    Άλλωστε είναι τόσα πολλά τα λεφτά που στήθηκε ολόκληρη κομπίνα.
    Αχ! Η Βούλα σας έκαψε τον εγκέφαλο. Αυτά παθαίνεις με το πολύ σκόρδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. ASXETO ALLA TO SLUMDOG MILLIONAIRE TO KSERETE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΒΡΙΖΕΤΕ?? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Κλάσ' τους όλους όσους σε βρίζουν, Βούλα και τον τελευταίο που δε σε ξέρει κλάσ΄τον κι αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Παιδιά,
    ποιός απο τους καινούριους παίκτες λέτε να είναι ο διάδοχος της Βουλάρας ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Η Κυρία Βούλα είναι αναντικατάστατη.- Αν υπήρχε μια Βουλάρα δε θα ήταν έτσι οι παίκτες αυτής τρης εβδομάδας! Α ρε Βουλα που χρειάζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Να ΄χαμε τώρα τα σουτζουκάκια και την παστορμαδοπιτάρα της Κυρίας Βούλας!!!!!! μμμμμμμμμμμμμμμμμμμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Να γιατί δεν πάμε μπροστά σ' αυτόν τον τόπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Γιατί μαρή Ζιζού; Γιατί δεν έχουμε πολλές Βούλες. Αν είχαμε Βούλες ή αν ήμασταν Βούλες δε θα ΄μασταν έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Ούτε να το σκεφτώ δεν μπορώ.Να έχεις πεθερά μία Βούλα. Ή σύζυγο,ή αφεντικό. Παπαπαπαπαπα!
    Περαστικά στους νοσταλγούς της Βούλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. μακρια απο την κακιασμενη , ολους τους εθαψε, εστρωσε δυο κοφτα στα επιπλα της γιαγιας και εβαλε σκορδο οπου εβρισκε και κατι νομιζει οτι εκανε , κι εχει κι αντρα, και σιγα να μην ειναι διακοσμητρια ουουουουουουουου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. αυτοι οι καινουργιοι ειναι χαλια
    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον
    αυτη την νεα την κοβω λιγο στριγκλα
    κατα τα αλλα ο καθενας στον κοσμο του.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Αυτός ο χθεσινός που είναι στον κόσμο του, σοβαροφανής, άγευστος και άτονος πολύ θα ήθελα να δω όταν οι αισθήσεις του φτάνουν σε οργασμό... Ενδιαφέρον απόλυτα ή τραγωδία, δεν ξερω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Μαρή Ζιζού, πως τα καταφέρνεις και με 5 ώρες το πολύ ύπνο ξυπνάς!; Πάντα 7 στο πόδι νταν και το βράδυ ως αργά! Μπράβο κορίτσι μου, προκομένη με φαίνεσαι! Πες και μένα το πώς τα καταφέρνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Συγνώμη αλλά το όνομά μου δεν είναι Μαρή, μάλλον με έχετε μπερδέψει με κάποιαν άλλη.
    Ωραίο το "Παρά πέντε", αλλά μην το μπερδεύουμε στη ζωή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. τωρα περιμενω με αγωνια να δω στις 8 το κατι ψηνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Μακάρι να ήταν η ζωή σαν το ''Παρα πέντε''. Οι ήρωές του ευγενικοί, καλοπροαίρετοι με χιούμορ, δίχως ψευτοσνομπισμούς και ποτέ με υβριστικά σχόλια που διαγράφθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω το εξής, λέει ότι είναι διακοσμήτρια. Να την πάρω σπιτι. Να μου κάνει τί!; Να μου φτιάξει τί!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Και τι έλεγαν ακριβώς τα υβριστικά σχόλια που διαγράφτηκαν? Γιατί απ' ότι κατάλαβα είσαι και μάντης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. ΖΩΗ Κ ΒΟΥΛΑ ΣΚΥΛΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣ!! Ψυχωτικες με αγχωδεις νευρωσεις!!!!! ουστττ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Βρε που τη θυμήθηκες τη Ζωή? Την είχα ξεχάσει εντελώς! Αλλά αυτή ανήκει σε άλλη κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Η Ζωή το κέφι της έκανε. Πάντα και σε όλους έβαζε τους καλύτερους βαθμούς. Και στο τέλος δεν είπε τίποτα για το αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. η βουλα ηταν η καλυτερη.. γιατι δεν καταλαβα ειναι κακο να λεμε την αποψη μας??
    αντε ολοι κομπλεξικοι εδω μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. στο κατω κατω δεν ειμαστε ολοι το ιδιο...
    ουξου παλιορατσιστες που δεν σεβεστε την
    διαφορετικοτητα και την ελευθεροστομια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Τώρα εσύ τι κάνεις?
    Δεν κατηγορείς τη δική μας ελευθεροστομία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Η αλήθεια είναι πως ενώ λέμε για την οφθαλμοφανέστατα ανάγωγη παίκτρια, ωστόσο πολλά από τα σχόλια είναι άκρως ρατσιστικά. Μάλιστα κάποιος ανεκδιήγητος θίχθηκε για τα σχόλια περί ποντιακής καταγωγής και ανταπάντυησε ότι δε φταίει η ποντιακή, αλλά η μικρασιάτικη καταγωγή της συγκεκριμένης παίκτριας!!!!!!!!!!!!! Άλλοι που γαμάνε ή γαμιούνται όλη μέρα υποστήριξαν πως ευθύνεται η σεξουαλική στέρηση της εν λόγω παίκτριας!!!! Και κάποιοι άλλοι άριστοι χαρακτήρες με αναλογίες τοπ-μοντέλου έσπευσαν να αποδώσουν την συμπεριφορά στο σωματότυπο!!!!!!!! Τί να πω όταν κάθε λογική καταλύεται! Λίγη αυτοκριτική δε βλάπτει! Μην έχουμε απαιτήσεις να έχουν οι άλλοι ορθή συμπεριφορά, όταν εμείς έχουμες τη χείριστη! Τους άλλους πολύ εύκολα τους κρίνουμε, τον εαυτό μας ουδέποτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. Θα συμφωνήσω εν μέρει με αυτά που λες.
    Ένα από τα ελαττώματα του Έλληνα είναι να βλέπει τις καμπούρες των άλλων και όχι τη δική του,
    όμως,φαντάζομαι δε θα διαφωνήσεις,
    πως η συγκεκριμένη παίχτρια ήταν απαράδεκτη και είναι φυσικό να προκαλέσει τέτοιου είδους σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε την βούλα ρε παιδιά... μην καταντάει και εμμονή και στο κάτω κάτω πολύ αξία δεν τις δίνουμε αυτής της "κυρίας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ...ΚΑΜΠΟΥΡΑ...ΕΤΣΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Παιδια είχα την ατυχία να την γνωρίσω την κυράτσα σε ένα ταξίδι και μας είχε κάνει το βίο αβίωτο από την πρώτη μέρα.Νόμιζα πως ήταν συμπτωματικό αλλά τελικά δεν αλλάζει ο άνθρωπος,αν είσαι κάφρος στο βουνό είσαι κάφρος και στη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Φυσικά και δε θα διαφωνήσω! Ανάγωγη και προσβλητικότατη η συμπεριφορά της. Νοσηρός χαρακτήρας. Και εύλογα τα αποδοκιμαστικά σχόλια. Ωστόσο αυτό δεν ωφείλεται και δε δικαιούμαστε να κρίνουμε τον σωματότυπο, την καταγωγή ή τις σεξουαλικές επιδόσεις του ατόμου αυτού. Και δε κρίνω, μόνοι τους ορισμένοι σχολιαστές αποδεικνύονται ανεκδιήγητοι. Και ναι κοιτάω τις καμπούρες μου. Αφού χωλοσκας να μάθεις, τώρα, πλέον, που σου το επιβεβαίωσα,τελευταίε ανώνυμε, θα ησυχάσεις και θα βρεις τον χρόνο να κοιτάξεις και τις δικές σου καμπούρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Πάντως πρέπει όλοι να παραδεχτείτε πως αυτή την εβδομάδα λείπει το Σασπενς ,,, Που είσαι κυρία Βούλα να γελάσει λίγο το χειλάκι μας!!!! (Το κουτσουμπολιό είναι ωραίο πράγμα άλλωστε είναι μία δωρεάν διασκέδαση δεν συμφωνείτε;)A και ο "τυχερός" φίλος που την είχε μαζί του στο ταξίδι πόσο τον ζηλεύω, θα πέρασε τέλεια, η ζωή θέλει γέλιο αλλιώς....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. Αχ ναι, μακάρι να πηγαίναμε κιεμείς ταξιδάκι με την Κυρία Βούλα! Αναψυχής ταξίδι! Εσείς παθούσα που πήγατε; Στην Τήνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Μα ο σωματοτυπος, η καταγωγή και όλα τα σχετικά,
    είναι απλά τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε το όποιο πρόβλημα
    και αν θέλεις κάποιες φορές (ανόητο το ξέρω)
    πιστεύουμε πως αυτά τα "ελαττώματα"
    είναι η ρίζα του προβλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΔΕΣ ΕΙΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΣΗ ΚΑΙΡΟ ...
    ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Προτιμώ να ασχολούμαι με την Βούλα, παρά με κάτι απείρως χειρότερο αυτής, το ον της νεωτέρας αναρτήσεως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Λεμε συνεχεια για τη Βουλα αλλα και η Μαρια η μελαχρινη,η τελειως ασχετη απο μαγειρικη,εβαζε πολυ χαμηλους βαθμους σε ολους ενω και ο Σαραντος που ειχε μηνες να φαει και εγλειφε τα πιατα εβαλε σε ολους 7!Τα ατομα αυτης της εβδομαδας ηταν τα χειροτερα εκτος απο τη Μαρια την ξανθια και την υπεροχη ΤΙΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Σωστό! Μέχρι νεοτέρας αναρτήσεως, κάλιο τα μικρά παρά τα ποταπά της επέμενης ανάρτησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Ο ανώνυμος (Πέμπτη, Απρίλιος 30, 2009 2:15:00 μμ)
    έγραψε κάτι πολύ σωστό.
    Ναι είναι χειρότερος....πολύ χειρότερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Και η Μαρία η ξανθιά δε μου άρεσε. Άλλοστε αυτή άρχισε τα καραγκιοζιλίκια με το θέατρο ότι δεν της άρεσε το φαί της Βούλας. Αν ήθελε θέατρο ας πήγαινε στο Dream show κι όχι στο κατι ψήνεται! Αλλά όπως εκεί δε θα περνούσε, ούτε αυτά περνούν στη Βούλα και στους υπόλοιπους παίκτες που επιεικώς της δώσαν τη θέση που τις άξιζε, στον πάτο! Επειδή ε'ιδε αυτ'η την κουτσουλιά από κονσέρβα σε κάποια ταβέρνα, όλη η Καρδαμίλη κάνει έτσι τον μουσακά...&**%&ΥΥΙΤΥ!!!!!!!
    Μόνο η Τίνα ήταν υπόδειγμα αξιοπρέπειας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Αν είναι να χασκογελάμε με τις φυσικές ιδιαιτερότητες των συνανθρώπων μας, με το ον αυτό δε θα μας πάρει μια ζωή να γελάμε!; Αν ποτέ πέσουμε σε αυτό το ποταπό επίπεδο να χασκογελάμε, να χασκουμε για οτιδήποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. Και αυτή και η Αλίκη Αρβανιτίδη θεωρώ 0πως για τα παιδιά μου και για όλα τα παιδιά είναι αυστηρώς ακατάλληλο θέαμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. δεν ευχαριστιεται με τιποτα η γουρουνα.πολυ απαισια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Και βέβαια θα χασκογελάμε άμα είναι να παίρνουμε σοβαρά και τα τηλεπαιχνίδια να μπούμε από τώρα στον τάφο και να βάλουμε και ταφόπλακα, βαρέθηκα όλους εσάς τους πληκτικούς και σοβαροφανείς τύπους που κάνετε τη ζωή μας μία μιζέρια και μισή!!! Ξεκολήστε επιτέλους η ζωή είναι μικρή για να είναι λυπηρή!!! Ημαρτον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. Και γιατί παρακαλώ αφήνεις τα παιδιά σου να βλέπουν τηλεόραση και δεν τα πας καμιά βολτα, ε γιατί;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Κανονικά τέτοια άτομα σαν τη Βούλα δεν θα έπρεπε να βγαίνουν καθόλου στη τηλεόραση.Δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί άνθρωποι θέλουν να ανακατεύουν καταστάσεις και να δημιουργούν εντάσεις χωρίς λόγω.Αν ήξεραν τα παιδιά που έπαιζαν ,ότι το τυράκι από το πάτωμα μπήκε στα πιάτα... Και χωρίς να έχω καμία σχέση με τον Πόντο, όσους πόντιους ή μικρασιάτες έχω γνωρίσει έιναι καλοί άνθρωποι.Όσο για την Μαρία ,σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να της βάλει 3 ,και το λέω με σιγουριά αφού και την γνωρίζω προσωπικά και ξέρω και τα φαγητά της.Εντύπωση μου έκανε πως μετά από τόση κακία της άρεσε το κρασί μου...τελικά οίνος εφραίνει ακόμα και την πιό σκληρά καρδίαν (όσο μπορεί...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Ναι παιδιά από αυτήν την εβδομάδα λείπει η Βούλα.Και επίσης συμφωνώ με τον Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. Σήμερα ποιός λέτε να κερδισει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Ανώνυμε (Παρασκευή, Μάϊος 01, 2009 12:11:00 πμ), έχεις μπερδέψει τα αντικείμενα στην πρότασή μου! Δεν αναφερόμουν στη Βούλα. Η γλυκιά ''έτσι το βλέπει'', ξέρει σε ποιο όν αναφερόμουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Πάντως εχθές ο άλλος με τις μπριζόλες, γιατί πήρε 30 βαθμούς δεν έχω καταλάβει ακόμα. Ειδικά τα ποιηματάκια........... Ούτε φαντασία δεν είχε. Άσε που το βρήκα απαράδεκτο να τους τραπεζώσει στην κουζίνα. Όταν πας σε μια ταβέρνα ή σε ένα εστιατόριο σε βάζουν να φας στην κουζίνα? Κι άλλα πολλά λάθη (το ορεκτικό ήταν για τα μπάζα), αλλά βαριέμαι να τα αναφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. Δεν το είδα χθες, αλλά δεν έχουμε όλοι την τύχη να έχουμε τόσο μεγάλα σπίτια, ώστε να έχουμε τραπεζαρία και στο σαλόνι ή και σε άλλο χώρο. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Η Μαρία δε μου άρεσε καθόλου, όμως εσύ πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Κατα την αποψη μου αυτοι οι παικτες εχουν ηθικη και αξιοπρεπεια σε αντιθεση με την βουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. ...........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. TO CHAT ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. Πιο chat καλέ και ποια προσπάθεια και ποι υποστήριξη έληξαν ή συνεχίζονται!; Μνήσθητι μου Κύριε!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. THE CHAT HAS ENDED..
    THANK YOU VERY MUCH FOR YOUR SUPPORT.
    WE WILL TRY HARDER..
    WISH A GOOD FIRST MAY TO ALL!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. DON'T SAY ANYTHING MORE.
    IT IS FINISHED..
    THAT'S IT!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. Καλά κρασιά κύριε ανώνυμε και του χρόνου με υγεία!
    Τώρα που το είδες το chat και το τελειώνεις κιόλας ένας Θεός το ξέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Ε όχι και μικρό σπίτι η μεζονέτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Δεν είδα χθες το επεισόδιο και δε ξέρω, αλλά μη νομίζεις ότι όλες οι μεζονέτες είναι μεγάλες. Μπορεί να είναι και μεζονέτα στο μέγεθος γκαρσονιέρας. Δυστυχώς πολοί ζούμε σαν σε σπιρτοκλουβιά! Μακάρι να είχαμε και την οικονομική άνεση να έχουμε και άνετους χώρους, ετρύχωρα δωμάτια, ευρύχωρο μπάνιο. Τώρα με τη μεζούρα από εδώ, με τη μεζούρα από εκεί, ίσα ίσα να χωράει το δωμάτιο ένα κρεβάτι και μια ντουλάπα και το μπάνιο τα αντίστοιχα. Σκατοζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Άμα δεν έχεις χώρο, εξοικονομείς. Αλλά αν το έβλεπες θα καταλάβαινες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. Μόλις παίζει κάποιος από ξένη χώρα στο παιχνίδι, μας κερδίζει, που πήγε το αθάνατο αρχαίο ελληνικό πνεύμα, μας πήρανε φαλάγγι ας φτιάξει κανένας και καμία φασολάδα όχι όλο κυριλέ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. Παιδιά ποιος κέρδισε; Γιατί αυτήν την εβδομάδα μόνο την Τρίτη μπόρεσα να δω. Η κοπέλα εκείνη είχε κάνει ένα πολύ ωραίο και παραδοσιακό κυρίως πιάτο: αρνακι με ακινάρες αυγολέμονο. Ωστόσο δεν το έτρωγαν οι παίκτες, δεν ήταν συνιθησμένοι σε τέτοιες γεύσεις. Τί να πεις!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. κερδισε η brazil.......... the best !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. TO CHAT ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. TO CHAT ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. TO CHAT ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ..
    ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Ανώνυμε / η
    Γιατί στεναχωριέσαι?
    Σε πειράζει κάτι?
    Αν το να χαλάς ενα θέμα
    που ανερτήθει για την πλάκα μας
    σου γεμίζει την ανιαρή σου ώρα...χαλάλι σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. Ανώνυμος είπε.
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    Παρασκευή, Μάϊος 01, 2009 11:48:00 μμ

    Βρε συ παραμίκρυνες !!
    Πιο κάτω δε γίνεται!
    Αντε βρε καλό μήνα να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  177. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
    ΚΑΙ
    ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  178. καλο μήνα!!!

    Ανώνυμε με το chat που σου έληξε, μήπως μαζί με αυτό σου έληξαν και τα χάπια!; Τελείωσε η αργία, αύριο πρωί πρωί να πας να πάρεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  179. SORRY ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ???
    ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ??
    Η ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ??
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  180. Αυτά με συνταγή ψυχιάτρου! Ε όχι και δεν καταλαβαίνεις, μπαίνεις, γράφεις ασυνάρτητες βλακείες και δε καταλαβαίνεις ότι χρήζεις ψυχιάτρου!; Άιντε βρε κάτι άλλο να ασχοληθείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  181. Πολύ καλός ο ανώνυμος που γράφει για κάποιο chat!!!!!! xaxaxaxa LOL- ita

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SYNC BLOGS