Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Κάτι ψήνεται



Απαράδεκτη η συμπεριφορά της

ή
είμαι υπερβολική ?

28 σχόλια:

  1. Ποιος νίκησε βρε παιδιά αυτήν την εβδομάδα; Δεν μπόρεσα να το δω σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα δε μου άρεσε καθόλου η κοπελίτσα αυτή. Το μόνο καλό σε αυτήν ήταν ότι έτρωγε με μανία τα φαγητά των υπολοίπων παικτών. Φαίνεται θα είχε το γνώθι σαυτόν και έτσι όπως είναι φυσικότατο, δε θα χόρτασε με τα φαγητά της! Περίμενα να νικήσει η κατεξοχήν έμπειρη τελευταία κυρία. Όσο για την εικονιζόμενη, τί να πω!;Δε μπορώ επουδενί να καταλάβω τους κρύους ανθρώπους! Δε μου αρέσουν! Τους θεωρώ αψυχολόγητους! Για μένα αυτό είναι φρικτό κακό και αντιπαθέστατο, για άλλους μπορεί να είναι ενδιαφέρον!(;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενδιαφέρον δε μπορεί να το βρίσκει κανείς.
    Η συγκεκριμένη δε….. άστα να πάνε !!
    Αν και έχω την εντύπωση ότι σε αυτή την ομάδα όλοι τους είχαν ένα ύφος…
    μια ξινίλα στο πρόσωπο τους.
    Αλλά δε βαριέσαι .... άστους....στην κακία τους,
    ετσι για να έχουμε να συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν περάσει 10μιση-11 χρόνια από τότε (Μάιος 2009-Ιανουάριος 2020) και πολύ θα ήθελα να ξαναδώ αυτά τα επεισόδια (Της Α' και της Β' σεζόν), καθώς και να μάθω τι κάνουν αυτοί οι παίκτες σήμερα. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, τους θυμάμαι όλους τους παίκτες, γιατί το έβλεπα φανατικά (Τελείωνα την Ε' Δημοτικού τότε), οπότε κατά τις 8 που προβαλλόταν, είχα ξεμπερδέψει με τα μαθήματα και το έβλεπα. Και φυσικά αυτή τη θυμάμαι. Πολύ κακός άνθρωπος, λες και μπήκε ο σατανάς μέσα της. Θυμάμαι πως είχε πει χαρακτηριστικά ότι δεν ήθελε να ξαναδεί την Ντιάνα και ότι πέρασε αδιάφορα εκείνο το βράδυ. Και μετά έβαλε το 2, με ένα ύφος ξινίλας. Πραγματικά ντροπή της. Ντροπή της! Η κυρία Ντιάνα (Εύχομαι να είναι καλά), δεν άξιζε ΜΟΝΟ 21, αλλά παραπάνω. Είχε πολύ καλό δείπνο και υπέροχο και μεγάλο σπίτι. Το δείπνο αυτηνής ήταν μόνο για τα σκουπίδια. Έτσι εξηγείται πως ούτε η ίδια δεν έφαγε την κρεμ καραμελέ που έφτιαξε για επιδόρπιο, καθώς και το 24άρι που μάζεψε (Κατ' εμέ άξιζε πολύ πιο κάτω από 15). Κρίμα! Θυμάμαι πως είχε χαλάσει την εβδομάδα! Ντροπή της! Ντροπή της!
      Εύχομαι, 10μιση-11 χρόνια μετά, να το βλέπει (Η ίδια η Μαρία) αυτό το σάιτ, να βλέπει πως υπάρχουν άνθρωποι που το έβλεπαν φανατικά και πως ακόμα θυμούνται την απαράδεκτη και απαίσια συμπεριφορά της και το γεμάτο ξινίλα υφάκι της.

      Διαγραφή
  4. Ε, αυτός που την παντρεύτηκε μπορεί να το βρήκε ενδιαφέρον. Αψυχολόγητο το γεγονός, βέβαια, αλλά...
    Κι εγώ την ίδια εντύπωση ακριβώς έχω, αλλά φοβόμουν μην έχω εγώ το πρόβλημα και τους βλέπω όλους έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορω γιατι αυτη αυτη πηρε μερος σε αυτο το παιχνιδι!Αφου δεν ετρωγε τιποτα,ουτε καν τα δικα της φαγητα!Ασε που ηταν συνεχεια ανεκφραστη και ξινη...Η παρουσια της ηταν τελειως αδιαφορη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ιρανή δε!; Έβαλε σε πρώτη μούρη την Αγία Γραφή δίπλα στο Κοράνι! Γιατί; Για να προκαλέση την συμπάθεια των αλλόθρησκων συμπαικτών της!; Καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιεί τα ιερά μας για τέτοιους σκοπούς! Λίγος σεβασμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σαν πεις η άλλη δε!; ''Έβαλα το κοράνη να κάνει αγκαλίτσες με την Α.Γραφή!''.
    Είπαμε ο Θεός είναι ένας και να αγαπάμε όλο τον κόσμο, αλλά άλλο τα ιερά σύμβολα κι άλλο ο γκόμενός σου, μωρή! Άιντε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σωστά συμφωνώ απολύτως με εσάς!Πώς μπόρεσε να βάλει 2 στην Ντιάνα;Τόσο χάλια μαγείρεψε;Όλη την εβδομάδα δεν έβγαλε άχνα και στο τέλος τα ξέρασε όλα!!Τάχα οτι δεν άντεχε την Ντιάνα και οτι ποτέ δεν θα έχουν χημεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν είναι δυνατόν τα εξαιρετικά εδέσματα και η άψογη φιλοξενεία της Κυρίας Ντιάνας να πάρουν μόνο 21 βαθμούς και τα σκουπίδια της άλλης 24!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Μαρια φανηκε να ειναι απίστευτα εγωιστρια, χωρις διάθεση αυτικριτικής (θαλασσα τα έκανε.Οι υπόλοιποι κινηθηκαν μεσα στα ορια της ευπρεπειας χωρις τιποτα εξόφθλμα ενοχλητικο κατα τη γνώμη μου.Εξαλλου παιχνιδι ειναι. Οι 2 βαθμοί που μπηκαν στο τέλος απο τη Μαρια στη Ντιάνα βαθμολογουν τελικα την ιδια. Κατω από τη βαση σε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ανεκδιήγητη δε βαθμολόγησε την κυρία Ντιάνα ως οικοδέσποινα και μαγείρισσα, αλλά με βάση τα αποθημένα που είχε σε όλη της τη ζωή! Τα αποθημένα του νοσηρού της χαρακτήρα, όμως, να τα ξεσπά στους οικειους της κι όχι σε αξιοπρεπείς τρίτους ανθρώπους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ντιανα ηταν λιγο περιεργη αλλα δεν αξιζε το 2 που της εβαλε η κακιασμενη η Μαρια!Δεν ειπε κουβεντα μια βδομαδα,δεν εφαγε τιποτα και στο τελος εβγαλε ολη την κακια της γιατι μαλλον μονο γι'αυτο ειναι ικανη...Τα ατομα που δεν εχουν προσωπικοτητα προσπαθουν παντα να μειωσουν τους αλλους!Ευτυχως που η Ντιανα δεν θα κερδιζε ουτως η αλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η κυρία η τελευταία, η όμορφη κυρία Ντιάνα προσέφερε στους συμπαίκτες της ένα γεύμα βγαλμένο από τα παραμύθια! Παραμυθένιο φαγητό: φιλέτο πλούσιο, μπιζέλια, κρέπες, τεράστιες γαρίδες, υπέροχο γλυκό, δυσκολότατες πεντανόστιμες κροκέτες πατάτας, ολόφρεσκο δροσερό σπανάκι, λαχταριστό γλυκό, δροσερό κρασί, πολυτελέστατη σαμπάνια, γκουρμέ συνοδευτικά!!! Και η παρουσίαση, για βασίλισσες και βασιλιάδες! Πριγκιπική! Όπως και η ομορφιά της!


    Η Μαρία της εικόνας, η οποία έπαιζε την πρώτη ημέρα προσέφερε ένα άσχημο γεύμα, όπως η εμφάνιση και ο χαρακτήρας της! Απαίσιο! Κάθε παίκτης παίρνει 150 ευρώ από την παραγωγή για τα έξοδα του τραπεζιού του (όπως μας πληροφόρεισαι΄κάποιος παίκτης σε άλλο forum). Και αυτή με ολόκληρα 150 ευρώ πήγε και πήρε έτοιμο πουρέ κουτιού από το σούπερ μάρκετ!!!!! Αυτό τα λέει όλα για το χαρακτήρα της! Και πάλι ούτε αυτόν δε μπόρεσε να τον κάνει ορθά και είχε τη μορφή τσίρλας!!!!! Ντρέπομαι για λογαριασμό της!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά όλη την εβδομάδα, αλλά και την Παρασκευή στο τραπέζι της κυρίας Ντιάνας η Μαρία ήταν μέσα στην ξυνίλα και την μοχθηρότητα!!! Καλά δε ντρέπεται καθόλου αυτή η γυναίκα!; Δε θέλουμε ούτε να τη βλέπουμε!!!! Μας χάλασε όλη την εκπομπή!!!

    Ούτε για το ότι όλοι οι παίκτες δήλωσανπως μόνο στο σπίτι της δεν πέρασαν καλά, ντέπεται!;;;;;; Αξιολύπητη είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κανείς δεν πέρασε καλά στο σπίτι της Μαρίας κι όμως δεν της το είπαν ούτε είχαν αυτή τη συμπεριφορά και τα μούτρα της! Δεν έχει ούτε τρόπους, ούτε καλλιέργεια! Απορώ πως την συναναστρέφονταν τα υπόλοιπα άτομα που ήταν άνθρωποι κι όχι ζώα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΩΣ ΒΡΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ!; ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΡΕΛΙΑ! ΕΛΕΟΣ! ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γλυκιά μου κυρία Ντιάνα, πως κρατήθηκες και δεν πέταξες την ανάγωγη έξω από το σπίτι σουα Το ευλογημένο σπιτικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυρία Νιάνα, πάρτε, άγαπητή μας κυρία, έναν ιερέα για αγιασμό στο σπίτι σας! Μπήκε ο σατανάς την Παρασκευή εις αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η ΜΌΝΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΧΕΡΙΑ! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟΑ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Συμφωνω οτι η Μαρια ηταν απαραδεκτη και η Ντιανα σιγουρα καλυτερη,αλλα βρισκω υπερβολικα τα παραπανω σχολια για την ομορφη κ.Ντιανα και τα τελεια και πριγκηπικα φαγητα της,οπως και το σχολιο για τα σκουπιδια της Μαριας πανω σε κουρελια!Μηπως τα γραφει η ιδια η Ντιανα?Γιατι μου γεννηθηκε αυτη η απορια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όχι μωρέ! Κυριολεκτικά τα εδέσματα της Ντιάνας και ιδιαίτερα το κυρίως πιάτο μου θύμισε τα πλούσια και οπτικά θεσπέσια φαγητά, που βλέπαμε στα εικονογραφημένα παραμύθια, όταν είμασταν παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Ντιάνα νομίζω πως δεν είναι 64. Δεμου φαίνεται για 64. Πιστεύω πως τουλάχιστον μία δεκαετία την έκρυψε! Ή προσπάθησε να την κρύψει...

    Πάντως, όσο κιαν είναι (θεωρώ γύρω στα 85), ήταν και είναι ΚΟΥΚΛΑΡΑ η γυναίκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η Ντιάνα μοιάζει τη Μαίρη Λίντα. Εντάξει η κυρία Λίντα είναι σαφώς πολύ πιο μικρή, αλλά πόσες φορές ένοιωσα πως θα γυρίσει στον Μιχάλη ήστην Μαρία και θα του πει ''Χιώτης μάμπο''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το φαγητό και εν γένει το γεύμα της Ντιάνας ήταν εξαιρετικό, άριστο.- Ωστόσο δέχομαι ότι η γεύση είναι υποξειμενική. Αντικειμενικός, όμως, είναι ο σκουπιδένιος χαρακτήρας της Μαρίας και τα αντίστοιχα φαγητά αυτής, όπως φάνηκαν σαφέστατα από τη βαθμολόγησή της και την ξυνίλα-καφρίλα που χάλασε το παιχνίδι και προσέβαλε, χάλασε τη διάθεση τόσοτων συμπαικτών της όσο και όλων ημών των τηλεθεατών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ναι συμφωνώ με όλους σας!Δεν εχει κα8ολου τσιπα πανω της;
    Σορι.Τωρα βλεπω την εκπομπη σε επαναληψεις γιατι δουλευα μεχρι αργα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έχουν περάσει 10μιση-11 χρόνια από τότε (Μάιος 2009-Ιανουάριος 2020) και πολύ θα ήθελα να ξαναδώ αυτά τα επεισόδια (Της Α' και της Β' σεζόν), καθώς και να μάθω τι κάνουν αυτοί οι παίκτες σήμερα. Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, τους θυμάμαι όλους τους παίκτες, γιατί το έβλεπα φανατικά (Τελείωνα την Ε' Δημοτικού τότε), οπότε κατά τις 8 που προβαλλόταν, είχα ξεμπερδέψει με τα μαθήματα και το έβλεπα. Και φυσικά αυτή τη θυμάμαι. Πολύ κακός άνθρωπος, λες και μπήκε ο σατανάς μέσα της. Θυμάμαι πως είχε πει χαρακτηριστικά ότι δεν ήθελε να ξαναδεί την Ντιάνα και ότι πέρασε αδιάφορα εκείνο το βράδυ. Και μετά έβαλε το 2, με ένα ύφος ξινίλας. Πραγματικά ντροπή της. Ντροπή της! Η κυρία Ντιάνα (Εύχομαι να είναι καλά), δεν άξιζε ΜΟΝΟ 21, αλλά παραπάνω. Είχε πολύ καλό δείπνο και υπέροχο και μεγάλο σπίτι. Το δείπνο αυτηνής ήταν μόνο για τα σκουπίδια. Έτσι εξηγείται πως ούτε η ίδια δεν έφαγε την κρεμ καραμελέ που έφτιαξε για επιδόρπιο, καθώς και το 24άρι που μάζεψε (Κατ' εμέ άξιζε πολύ πιο κάτω από 15). Κρίμα! Θυμάμαι πως είχε χαλάσει την εβδομάδα! Ντροπή της! Ντροπή της!
    Εύχομαι, 10μιση-11 χρόνια μετά, να το βλέπει (Η ίδια η Μαρία) αυτό το σάιτ, να βλέπει πως υπάρχουν άνθρωποι που το έβλεπαν φανατικά και πως ακόμα θυμούνται την απαράδεκτη και απαίσια συμπεριφορά της και το γεμάτο ξινίλα υφάκι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

SYNC BLOGS